28. nov, 2017

En droppe lycka

Webbsidan Äventyr i vardagen startade som en enkel dagbok och fotoalbum för mig och Lotta där vi tänkte samla våra vardagsäventyr. Genom att fler än vi själva visade intresse för våra vardagsäventyr blev det mer som en fotoblogg och jag fick även en plats att beskriva och samla intrycken från olika lopp jag deltagit i under fliken Race Reports. Nu i slutet av november 2017 är vi snart framme vid vårt vardagsäventyr nummer 100 som vi genomfört under två år och jag har verkligen börjat gilla att skriva. Jag har därför bestämt mig för att fortsätta skriva i en blogg.  

Tanken är att skriva om sånt som intresserar mig och som känns utvecklande att sätta ord på, som livsstil och värderingar, träning och stress, lycka och välbefinnande, vanor och beteendeförändringar, prestationer och återhämtning och såklart om löpning som är den aktivitet som jag håller närmast hjärtat. Mycket av det här är ju även saker jag jobbar med dagligen i mitt arbete som psykolog och som jag själv i mitt eget liv brottas med.

Bloggen hoppas jag kommer ge mig möjlighet att samla ihop mina tankar och dela med mig av dem på ett begripligt sätt. Dessutom är det precis i linje med vad jag en gång bestämde mig för när jag pluggade på psykologprogrammet, att bidra med praktisk och lättillgänglig psykologi. 

🙂